معرفی انواع سرنگ انسولین

وظیفه کنترل سطح قند خون در بدن انسان بر عهده انسولین است. این ماده موثر توسط لوزالمعده تولید می شود و چنانچه عملکرد این عضو بدن با اختلال مواجه شده و قادر به تامین انسولین مورد نیاز بدن نباشد، با استفاده از تزریق انسولین از بروز مشکلات جدی بعدی که در اثر بالا بودن قند خون ایجاد می شود، جلوگیری به عمل می آید. مبتلایان به دیابت در طی یک روز نیازمند تزریق چند نوبت انسولین برای کنترل قند خون خویش هستند. انجام این تزریق ها با استفاده از سرنگ های مخصوص و ویژه ای صورت می گیرد تا بیمار بتواند به طور مستقل نیاز خود را بر طرف نماید و برای دریافت انسولین نیازمند مراجعه به مراکز بهداشتی نباشد. لازم است بیماران با انواع سرنگ انسولین موجود در بازار آشنا باشند تا با انتخاب بهترین گزینه، مطلوب ترین درمان را تجربه نمایند. سایت فروش مواد بهداشتی مایسامد نیز در حوزه پخش عمده مواد ضد عفونی کننده فعالیت داشته که با سفارش آنلاین، تقاضای بازار و مصرف کننده را برطرف می کند.

معرفی انواع سرنگ انسولین

با انواع سرنگ های انسولین آشنا شوید

تقریبا تمام افراد با شکل ظاهری سرنگ های مخصوص تزریق انسولین آشنایی دارند. این سرنگ ها دارای سر سوزن های کوتاه هستند و نمونه درجه بندی و خطوط موجود بر روی محفظه آن ها با سرنگ های دیگر تفاوت دارد. سرنگ های انسولین عرضه شده در بازار گوناگون و متفاوت هستند و هر بیمار با توجه به نیاز خود، نوع مخصوصی از این محصول را برای دریافت دوز انسولین انتخاب می کند. پر مصرف ترین نوع سرنگ های انسولین، انواع 100 و 50 میل آن هستند. خطوط درجه بندی روی این دو محصول با یکدیگر تفاوت دارد و یکسان نیست. هر خط کوتاه رسم شده بر روی سرنگ 100 میل نشان دهنده 2 واحد و خطوط کوچک موجود بر روی پیستون سرنگ های 50 میل بیان کننده یک واحد هستند. البته سرنگ های 30 میل نیز برای تزریق انسولین در دسترس بیماران قرار دارد که نسبت به دو نوع قبلی، متقاضیان کمتری دارد. میزان حجم محفظه سرنگ های انسولین با اندازه طولی سر سوزن آن ها در ارتباط هستند و به نوعی مکمل یکدیگر هستند. به عنوان مثال سرنگی با طول سوزن 5 میلی متر، دارای محفظه ای به حجم 30 میل می باشد و گیج سر سوزن در آن 28 خواهد بود. سرنگ های 100 میل دارای انواعی نظیر bd و آنالوگ هستند. سرنگ های bd ساخت کشور آمریکا هستند و به عنوان یکی از بهترین سرنگ های تزریق انسولین موجود در بازار شناخته می شوند. سرنگ های آنالوگ در کشور هند تولید می شوند و از نظر کیفی در سطح بالایی قرار دارند. پیشرفت تکنولوژی سبب ایجاد نوعی از سرنگ برای مصرف انسولین شده است که به دلیل برخورداری از سر سوزن های بسیار نازک، تزریقی بدون درد را برای بیماران به ارمغان آورده است. همچنین سرنگ های تزریق انسولین را می توان بر اساس یکپارچه و یا جدا بودن سر سوزن در آن ها نیز تقسیم بندی نمود. در سرنگ های یکپارچه، سر سوزن از پیستون جدا نمی شود و به اصطلاح یکپارچه است. در سایر سرنگ ها، سر سوزن قابلیت قطع اتصال با محفظه را دارد.

با انواع سرنگ های انسولین آشنا شوید

از کجا بدانیم کدام نوع سرنگ انسولین برای ما مناسب تر است؟

انتخاب نوع سرنگ برای تزریق انسولین معمولا توسط پزشکان و با در نظر گرفتن ملاحظات اختصاصی هر بیمار صورت می گیرد. برای گزینش سرنگ ایده آل برای هر فرد باید میزان دوز مصرفی در نظر گرفته شود. البته برخی از افراد دوزهای متغیری از دارو را در هر نوبت دریافت می کنند. این گروه باید انواع سرنگ با حجم محفظه گوناگون را برای برطرف کردن نیاز خود خریداری نمایند. برخی از افراد با سر سوزن های ضخیم برای تزریق انسولین راحت تر هستند. روشن است که این عامل در انتخاب نوع سرنگ تاثیر مستقیمی خواهد داشت، چرا که بی توجهی به این مسئله باعث رنجش و آزار فرد بیمار در طولانی مدت خواهد شد. استفاده از انواع سرنگ های سر جدا که دارای سوزن های ضخیم تر هستند، برای این افراد مطلوب تر هستند. البته توصیه پزشکان و آنچه به طور کلی متداول و مرسوم است، استفاده از سرنگ هایی با سر سوزن های ظریف است. زیرا این محصولات به بافت بدن آسیب نمی رسانند و در هنگام تزریق درد کمتری به بیمار تحمیل می کنند. از این رو نمی توان یک نوع خاص از سرنگ های تزریق انسولین را عنوان بهترین گزینه به متقاضیان معرفی نمود.

برچسب ها:
نوشتن دیدگاه